Den här fantastiska draken har min systerson målat och nu till helgen anordnar vi på Galleri KVIS en utställning för alla barn mellan 0-13 år som vill vara med. Igår kom ett gäng och lämnade in tavlor och på lördag vankas det vernissage …det blir pyssel för barn som vill göra julänglar eller måla något att hänga upp i utställningen. Spännande och himla roligt ska det bli! Artikeln ovanför har publicerats i lokaltidningen…och igår var Sydsvenskan och gjorde ett reportage vid inlämningstillfället. Och jag förväntar mig en artikel imorgon eftersom den inte var med idag…spännande ska det bli 🙂

klicka här för lokaltidningen http://svedala.lokaltidningen.se/2000-listerna-i-egen-utstallning-/20121217/artikler/712319558/1370

Tänk vad många roliga händelser man bokar in och just när man bokar in dem har man stora visioner om allt bra man ska göra och om all tid som plötsligt kommer att dyka upp eftersom att det kommer att bli lugnare efter nästa tenta eller nästa något annat…men så är livet och tur är väl det 🙂