Känslan av stolthet, glädjerus och saffransyra framgår väl ganska tydligt av mitt
stolta leende? Det traditionsenliga lussekattsbaket har nyss ägt rum, Jag och Emelie har format lussekatter så det står härliga till och imorgonbitti ska vi njuta av Luciasång på svtplay (tv:n fungerar ju liksom inte så den kan vi glömma) äta lussekatter och dricka varm choklad med massor av vispgrädde … Självklart kommer vi att sakna Robin – det kommer rent av att kännas märkligt med Luciafrukost utan käraste sonen. Men Robin, om du läser så ställ in dig på att Anders har fått order om att leverera några hembakade lussekatter till dig sådär vid lunchtid imorgon 🙂 Imorgon är det alltså Lucia…oavsett vad så blir det Luciadagen år efter år efter år och det är en riktigt fin tradition med mycket ljus, värme och lussekatter.