Dagen till ära klädde Anders sig i väst bara för att få möjlighet att använda sin farfars gamla fickur. Ett sådant där riktigt gammalt fickur från tiden före batterierna och som man måste ställa in och skruva igång- hur charmigt som helst. I eftermiddag har vi varit och sett Louisa Miller på Malmö Opera. En gripande och dramatisk föreställning som slutade med att det förälskade paret drack gift och dog… det vill säga som en traditionell opera…recension är jag alldeles för trött för att skriva… men jag är lyrisk efter att ha tillbringat en kväll på operan. Det är något speciellt med atmosfären på Malmö Opera… arkitekturen, stämningen, de brinnande facklorna, marmorgolven, statyerna, konsten, människorna, skådespelen, musiken och sv…Satt på första raden och hade möjlighet att studera musikerna i orkesterdiket som spelar med en sådan inlevelse och passion….