Nu vet jag vem hon är…hon är en allvarlig poet som dekorerar luften med poesi av talande skatter…. Poesin är skriven af mig, Christina Karlsson. och flera av stroferna ingår i det poetiska lilla verk jag författat nu under sommaren och väldigt gärna skulle vilja få i tryck. Tänk vad jag skulle bli glad om någon från ett bokförlag skulle ringa, fast å andra sidan är det ju väldigt personligt med poesi – så frågan är om jag verkligen skulle våga om möjligheten gavs…

En strof sjunger så här…

Alla de små ugglorna som bygger färgglada bon här och där…de får gärna komma in och bygga så många bo de vill. Till de säger vi Välkomna! Stig på, Ni får så gärna bygga – ett bibliotek.

När allt kommer omkring så är det kanske på ett bibliotek hon borde hänga, denna läsande, skrivande, tänkande, allvarliga poet. Men först ska hon bege sig till samlingsutställningen på Galleri KVIS – där hon kommer att ställas ut på kulturnatta lördagen den 8 september kl 18-24. Utställningen är även öppen nu på lördag och söndag kl 11-15 och onsdag 17-20.