Nu har nollan i kategori galleri stört mig länge nog, trodde att jag skulle lyckas uppbåda utrymme för att måla något nytt men så har det ännu inte blivit. Därför får det bli en “gammal” akryl som gästar dagens inlägg. Några har redan sett denna akrylmålning på min förra blogg, den som hette blogg med ett g. Men några nya läsare har jag ju fått sedan dess vet jag, så en repris får vara ok. Då var jag betydligt flitigare med att fylla gallerikategorin, men den senaste tiden har det tråkigt nog inte funnits mycket till utrymme för målning. Jag hoppas verkligen att jag kan finna ett sätt att råda bot på den saken.

Anledningen till att just denna lilla målning får ta plats just nu är vi “Surror” ska ha en liten samlingsutställning i Studieförbundet vuxenskolans lokaler i Trelleborg, där var och en av oss visar ca 2-3 tavlor och då tänkte jag att denna rosalila skapelse skulle få komma ut och visa upp sig eftersom den aldrig varit i Trelleborg. Utställningen börjar den 5 september och pågår tom den 27 september.