Härute tillbringade jag största delen av gårdagen tillsammans med mina böcker…och alla nya djur som visar sig i trädgården nu när här inte längre finns någon älskad hund som vaktar oss….jag har sett en ekorre, harar/kaniner flertalet olika fåglar som körar med allt från vackert kvittrande till värsta skatkraxande, en råtta (tror jag att det var som sprang förbi en dag) och en katt som plötsligt kommer och hälsar på titt som tätt. Trivsamt med alla dessa djur. Känner dock fortfarande saknad efter våran Siena som lämnat ett tomrum efter sig….

Läste om estetiska lärprocesser och insåg att det jag påbörjat kan vara slutfört när frågan jag ställde från början är besvarad. Början på något är alltså detsamma som att påbörja något som kommer att vara slutfört när det är besvarat – åtminstone enligt Koppfeldt som i sin tur refererar direkt till Aristoteles. Om det är något jag gillar och kan få värsta aha upplevelse av så är det sånna här självklara citat som verkar så självklara att man blir alldeles hänförd när man inser vad de egentligen kan tänkas betyda.

Idag är ska vi trotsa vädret genom att fira midsommar utomhus oavsett hur mycket det tänker regna – midsommarklänning med värsta stora tjockkofta får det väl bli….