Ljusare tider stundar på kryddgatan där jag och Emelie målar så mycket vi bara orkar och förmår…Alla träpaneler ska bli vackert ljusgrå liksom molnen i det blå när de är sådär drömskt ljusa och gråa som bara fina små sommarmoln kan bli.

Ljuslyktorna är en gåva från mamma… jag önskade mig en lykta i födelsepresent men fick 5 st så nu kan vi lysa upp hela trädgården. Väggklockan har vi fått av pappa som av någon anledning fick dille på att köpa sådana här klockor för något år sedan och just därför hänger det sådana här klockor i flertalet hem i hans bekantskapskrets. Blomman är en sådan där lila hängpetunia som blir större, hängigare och alltmer bedårande desto längre sommaren lider. Gissar dock att även den önskar sig ett varmare klimat. Bambupersiennerna dem har vi själv köpt för att kunna nyttja uterummet lite längre på kvällarna, ni vet hålla värmen inne och stänga myggen ute 🙂